logo tekst 6     

Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) je najvažniji događaj u regionu jugoistočne Evrope u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije namještaja.

Sajam će u okviru Beogradskog sajma biti održan od 1. do 6. oktobra.

Namjestaj24BG

Kantonalna privredne komora Tuzla će ove godine biti sastavni dio ove značajne sajamske manifestacije.

Kantonalna privredna komora Tuzla poziva sve firme iz oblasti drvoprerađivačke industrije na području Bosne i Hercegovine da se odluče za učešće na velikom i značajnom sajmu u Zagrebu. Za kataloško predstavljanje djelatnosti Komore na Sajmu namještaja, Beogradski sajam će osigurati zajednički izložbeni prostor.

Poslovnim posjetiteljima koji će sajam posjetiti u organizaciji Komore, Beogradski sajam osigurat će b2b susrete u terminu po dogovoru.

Za sve firme koje odluče izlagati na Sajmu a posredstvom Kantonalne privredne komore Tuzla, menadžment Beogradskog sajma i Sajma namještaja, će odobriti i posebne finansijske uslove (25% popusta).

Nadamo se velikom odzivu firmi iz drvoprerađivačke oblasti i industrije namještaja, članica Komore, firmi sa područja Tuzlanskog kantona te cijele Bosne i Hercegovine a sve u cilju uspješnog nastupa Kantonalne privredne komore Tuzla s izlagačima na ovogodišnjoj Ambienti.

Za prijave i sve dodatne informacije, slanje prijava, podatke vezane za zajedničku postavku, samostalan nastup, transport eksponata, cijene i fakture,
izvolite nas kontaktirati - kontakt osobe Almir Mešić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 061/637-060.

- P R I J A V A -