logo tekst 6     

Zagrebački velesajam drugu polovicu poslovne godine započinje najznačajnijim nacionalnim sajmom namještaja, drvne industrije, unutarnjeg uređenja i prateće opreme.
U terminu od 17. do 20. listopada paviljoni će postati mjesta za otkrivanje trendova, ali i istinske inspiracije za stvaranje doma s vlastitim dizajnerskim potpisom.
Ambienta je lani proslavila pedeseti jubilej i jedan je od najvećih velesajamskih brendova. Nezaobilazno je mjesto susreta renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača, distributera, dizajnera, gospodarstvenika, stručnjaka, kreativaca i krajnjih potrošača.

ambienta2024


Uz koncepcijska osvježenja, zanimljive i atraktivne zone izlaganja, prostora posvećenog umjetnosti, Ambienta po prvi put izlazii izvan okvira Velesajma. Kroz suradnju s partnerskim muzejima, postavama i programom, na zanimljiv način, u spomenutom terminu, cijela će metropola živjeti Ambientu.
Sajam je pripreman prema najvišim standardima sajamske industrije. TrademarkAmbiente je izuzetno zanimljiv i sadržajni popratni program. Očekuje se oko 25.000 posjetitelja. Najavljena je i tradicionalna nagradna igra za sve posjetitelje u kojoj bogate nagrade osiguravaju izlagači.
Zabilježite u svojim kalendarima nezaobilazni četverodnevniposlovni, kulturni i marketinški događaj u Hrvatskoj! Priuštite si nezamjenjive B2B susrete u okruženju struke, brojnih posjetitelja i medija. Povećajte svoju konkurentnost, uspostavite nove poslovne suradnje, iskoristite sajamske prilike!

Više na www.zv.hr