logo tekst 6     


Početkom mjeseca avgusta, tačnije u dane 6 - 8. avgusta, Udruženje Zmajevo srce i Kreativa marketing organizuju međunarodni sajam turizma i gastronomije pod nazivom PANNOS 2020 koji će se održati u centralnom dijelu grada Tuzla. Ovo je drugo izdanje našeg sajma kojeg smo uspostavili u martu 2019. godine.

Pannos2020

Pored susreta privrednika i svih pozitivnih stvari koje sa sobom nosi jedan sajam, pripremamo i gastronomske specijalitete karakteristične za naše podneblje. Naš stručni žiri će ocjenjivati kvalitet ponude u turizmu, kvalitet prehrambenih proizvoda te kvalitet gotovih proizvoda ( partneri Tehnološki fakultet Tuzla, Udruženje nutriocionista BIH uz profesionalne kuhare , predstavnici kompanija iz oblasti turizma ). Također, sva tri dana trajanja sajma, planirani su cjelodnevni nastupi kulturno-umjetničkih društava iz cijele BIH.
Na sajmu će biti predstavljena i nagradna igra KUPUJMO DOMAĆE- BIRAJMO SRCEM kojoj je cilj unapređenje prodaje domaćih proizvoda i jačanje svijesti o važnosti kupovine domaćeg. Nagradan igra počinje početkom septembra 2020. godine. Očekujemo veliki broj posjetitelja u ova tri dana s obzirom da se Sajam nalazi u najfrekventijem dijelu grada te zbog toga što imamo veliki broj aktivnosti. Svim učesnicima je omogućena ocjena proizvoda / usluga po cijeni od 200,00 KM a priznanja će biti dodijeljena drugi dan Sajma uz prisustvo medija. Očekuje se dolazak i trenutno najpopularijih likova sa društvenih mreža Youtube, Instagram, Tiktok koji će dodatno promovirati naše sadržaje.
Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće na našem Sajmu te da zajednički promovišemo ponudu i privredu Tuzlanskog kantona i regije.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.
Udruženje Zmajevo srce i Kreativa marketing
Ul. Vladimira Nazora br. 5, 75000 Tuzla, BiH
Tel: +387/62/010-943
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.