logo tekst 6     


Privredna komora USK organizira 20. Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2023, koji će se održati u Bihaću od 7. do 10.9.2023. godine.

Ekobislogo


Više od desetljeća sajam EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji. Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.


U proteklih 19 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3.700 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posjetilo preko 250.000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 670 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.


Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vrijeme rezervirate Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje).


Pratite sve aktivnosti vezane za organizaciju sajma na stranici Privredne komore USK - https://www.pkusk.com/ekobis