logo tekst 6     


- 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije -

Amb2023logo

Sajam "Ambienta", 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, ove godine će Zagrebu biti održan od 29. septembra do 1. oktobra.
Jubilarna 50. "Ambienta" ove godine održava se na 18.000 kvadratnih metara u 8 paviljona zagrebačkog velesajma. Prema najavama iz Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 300 izlagača, više od 35.000 posjetitelja koji će imati priliku prisustvovati brojnim kulturnim događanjima na otvorenom.
Kantonalna privredna komora Tuzla će i ove godine nastupiti na ovoj prestižnoj i u evropskim razmjerima priznatoj sajamskoj manifestaciji. Tradicionalno, na zajedničkom izložbenom prostoru pod nazivom "Privreda TK", biće predstavljene firme članice Komore zainteresovane za promociju svojih proizvoda i usluga na sajmu "Ambienta".
Također, za sve firme iz oblasti koje sajmovi obuhvataju a sa područja cijele Bosne i Hercegovine, ukoliko se odluče za samostalan nastup na "Ambienti" a prijave se posredstvom Kantonalne privredne komore Tuzla, biće odobreni i specijalni popusti.

Za svoje članice smo obezbijedili 50% popusta na cijenu neuređenog izložbenog prostora Zone C. Cijena iznosi 87 Eura/m2 na koju ćemo obračunati
popust od 50%.

Sve dodatne tehničke usluge te uređenje štandova naplaćuju se po važećem cjeniku ZV-a (cjenik se nalazi u prilogu).

Cijena standardno uređenog prostora je 33 Eura/m2, a osnovnog uređenja 21 Eur/m2 (letak uređenja s opisom u prilogu).

Prijave za učešće na sajmu dostaviti Kantonalnoj privrednoj komori Tuzla a fakture će i sve detalje vezano za plaćanje će po prijavi obaviti Zagrebački velesajam.

Za sve dodatne informacije, slanje prijava, podatke vezane za zajedničku postavku, samostalan nastup, transport eksponata, cijene i fakture,
izvolite nas kontaktirati - kontakt osobe  Almir Mešić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 061/637-060,
Dino Kalesić, 061/164-311, 035/369-562, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 O sajmovima:


Ambienta, sajam posvećen namještaju i unutarnjem uređenju, ove će godine ispričati svoju jubilarnu 50. priču u novom, raskošnijem ruhu. Priznati i renomirani proizvođači namještaja, dizajneri, gospodarstvenici, kreativci te oni koji po prvi puta predstavljaju svoj brand, u šest sajamskih dana pokazat će najbolje dizajnerske komade, najneobičnije ideje produkt dizajna, mnoštvo inovativnih rješenja te najnovije trendove u uređenju interijera. Koncepcijski osvježena Ambienta, kroz tematske cjeline ove godine ispričat će najljepšu priču o unutarnjem uređenju, trendovima uređenja eksterijera i redizajnu doma i uredskih prostora.
Sajam Ambienta je utjecajno okupljalište svih značajnih subjekata iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, gospodarstvenika, krajnjih potrošača).
Reprezentativan i bogat izložbeni program upotpunjen je novitetima ugostiteljskohotelijerske opreme i HoReCa programa, sajma Hotel&Gastroteh, koji se tematski i sadržajno nadovezuje na Ambientu.

Na Zagrebačkom Velesajmu, ove će se jeseni u istom terminu održati čak 5 vrhunskih sajmova posvećenih arhitekturi, dizajnu, graditeljstvu, unutrašnjem uređenju, namještaju te umjetninama. Po prvi put na jednom mjestu Zagrebački Velesajam okuplja najbolje od najboljih:

Festival dizajna Zagreb Design Week već deset godina, najveće događanje za dizajn u Hrvatskoj, predstavlja sva područja dizajna, od produkt dizajna i vizualnih komunikacija preko modnog dizajna, pa sve do dizajna hrane. Na do sada najvećoj površini svoje novitete predstavit će dvadesetak najboljih proizvođača namještaja Hrvatske i svijeta. Istovremeno, diljem grada, deseci partner lokacija predstavit će dizajn vlastitim programom.

Sajam umjetnina Art Zagreb mjesto je gdje na jednom mjestu možete kupiti najbolja djela likovne umjetnosti. Pokrenut je 2018. godine i ubrzo se etablirao kao središnje događanje hrvatskog tržišta umjetnina. Na dvadesetak izložbenih prostora, predstavljaju se najkvalitetnije galerije i umjetnici na hrvatskom tržištu.

ArhiBau.hr je jedan od najvećih sajmova kulture građenja i održivog razvoja u regiji na kojem izlažu vodeći proizvođači i dobavljači opreme, materijala i rješenja u arhitekturi i graditeljstvu, zajedno sa pratećom konferencijom u organizaciji Društva arhitekata Zagreba. Program konferencije okupit će više od 300 arhitekta, urbanista, građevinara te drugih stručnjaka koji su zainteresirani za uloge koju će arhitektura i graditeljstvo imati u oblikovanju našeg svijeta.

Hotel&Gastroteh, specijalizirani sajam usmjeren je prema izlagačima s namještajem, opremom, uređajima i inventarom, prehrambenim proizvodima za HORECA-u, sredstvima za čišćenje i higijenu, kao i poslovnoj publici:hotelijerima, restoraterima, investitorima u turistički sektor, svim poduzetnicima i djelatnicima u ugostiteljsko-turističkom sektoru.

Budite dio najznačajnijeg sajamskog događaja u zemlji, koji će ove godine svojim sadržajem zasigurno zainteresirati i struku i široku publiku.
S veseljem vas pozivamo da budete sukreator te vjerujemo u zajednički uspjeh!

 

Prijava

Tipovi izložbenog prostora

Cjenik dodatne opreme

Cjenik tehničkih usluga

Podaci za upis u Katalog