logo tekst 6     

Na osnovu člana 33. Statuta Kantonalne privredne komore Tuzla i Annexa 2 Ugovora o realizaciji lokalne subvencije P1078-02 sa Sequa GmbH o realizaciji projekta „Unapređenje okvira za integraciju dualno organizovanog obrazovanja u Tuzlanskom kantonu“, predsjednik Komore raspisuje zahtjev za dostavljanje ponuda

Predmet nabavke: Usluge štampanja radnih materijala za sastanke

Giz x3

Način izvršenja: Ugovor će se realizirati sukcesivno putem narudžbenica, koje će Kantonalna privredna komora Tuzla dostavljati izabranom ponuđaču, po ukazanoj potrebi za uslugom.
Plaćanje usluga će se vršiti nakon svake izvršene usluge, prema uredno ispostavljenoj fakturi izabranog ponuđača, u roku od 15 dana od prijema iste.

 

Rok isporuke usluga – kontinuirano u periodu trajanja ugovora, prema potrebama i pojedinačnim narudžbama Kantonalne privredne komore Tuzla, a najduže do 28.2.2025. godine.

Kantonalna privredna komora Tuzla će isporuke u okviru ove nabavke koristiti isključivo za potrebe implementacije projekta „Unapređenje okvira za integraciju dualno organizovanog obrazovanja u Tuzlanskom kantonu“.

Molimo da nam ponudu (odgovor) dostavite do utorka, 21.5.2024. godine, u pisanoj formi putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Specifikacija za ponuđače