logo tekst 6     


Kantonalna privredna komora Tuzla i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Agencijom za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije u BiH,  poziva Vas na seminar „Etika i integritet u privatnom sektoru“ koji će se održati 3.4.2019. (srijeda) u 10,oo sati u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode bb .

KPKTZzgradaiLogo

Cilj seminara je upoznati uposlenike komorskog sistema i predstavnike bh. privrede sa sljedećom tematikom: „Osnovne direktive međunarodnih dokumenata koje se odnose na etiku i integritet u privatnom sektoru“; „Cilj, svrha i osnovne mjere izrade Plana Integriteta“; „Primjena ISO standarda 37001- Anti bribery management system“; „Postupak javnih nabavki, opći i osnovni pravni principi javnih nabavki i rad ureda za rješavanje žalbi“; „Prijedlozi i diskusija za poboljšanje cjelokupnog stanja u BiH: Definiranje mjera za suzbijanje nepravilnosti i korupcije, kao prilog novog Akcijskog plana, Strategije za borbu protiv korpucije BiH 2020-2024“.

Seminar je besplatan za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;
Krajnji rok za dostavljanje prijava je 1.april 2019.godine. Broj mjesta je ograničen.

P R I J A V N I O B R A Z A C