logo tekst 6     


13. Regionalni sajam privrede održaće se 26. i 27. september 2019. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Pazovasajam

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posjetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mjesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbijedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu. Pre više od 40 godina otvorene su mnogobrojne zanatske radnje koje su Staru Pazovu učinile jednom od prvih i najuspešnijih u oblasti male privrede u bivšoj Jugoslaviji. Danas u opštini postoji preko 1.000 privatnih preduzeća i preko 3.000 preduzetničkih radnji.

U opštini su zastupljene raznovrsne industrijske djelatnosti, a izlagački program čine metalna i plastična galanterija, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, poljoprivreda, turizam i ugostiteljstvo.

Opština poslednjih nekoliko godina razvija i promoviše turističke potencijale sa akcentom na Dunav, aktivni i gastronomski turizam.

Izlagačima je i ove godine obezbijeđen besplatan opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce Sajma ulaz je besplatan. Rezervišite i osigurajte svoje mesto na 13. Regionalnom sajmu privrede prijavom u Kantoalnu privrednu komoru Tuzla, kontakt osoba: Dino Kalesić. mob: 061/164-311 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..