logo tekst 6     


Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da KJP Centar “Skenderija” – Sarajevski sajam organizuje 6. Sajam privredu, poljoprivrede i zanatstva & 43. Sajam roba široke potrošnje. Sajam će se održati u periodu od 10.12. do 12.12.2019. godine. Sajam  je dio zvaničnog programa obilježavanja 50. godina od osnivanja KJP Centar "Skenderija" - Sarajevskog sajma. Sajam se održava u gradskoj dvorani „Mirza Delibašić“, na površini od 3.000 m2 sajamskog prostora, pod motom „DOMAĆI PROIZVOD U SLUŽBI GRAĐANA BiH“.

Sarajevo2019privreda

  • Program manifestacije obuhvata:

-    Prezentacijski, predstavljanje proizvoda i usluga putem izložbenih prostora
-    Stručno edukativni ( u saradnji sa partnerima Poljoprivredno – prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, Agencija za sigurnost hrane  BiH, Savez udruženja organskih proizvođača FBiH  i dr. )
Ustupanje termina izlagačima za organizaciju vlastite promocije/prezentacije/predavanja/radionice/panel diskusije/okruglog stola
u tehnički opremljenom centralnom prezentacionom prostoru sajma uz prethodnu rezervaciju
-    Takmičarsko – zabavni
Pozivamo Vas da učestvujete na Sajmu - biće to zaista izuzetna prilika da pred brojnim posjeticima promovirate svoj program, ostvarite poslovne ciljeve  i osobno zadovoljstvo.

PRIJAVA KLIKOM NA SLIKU

KJP Centar „Skenderija“ d.o.o.
Sarajevski sajam
Menadžer sajma
Bojčić Amira, dipl.ecc.
Tel: +387 33 219 624
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.skenderija.ba