logo tekst 6     

- Predstavljaju se samo najbolji, budite jedan od njih! -

GrandZuti
Misija Međunarodnog industrijskog proljetnog sajma GRAND EXPO je promocija gospodarstva i poduzetništva iz tematskih oblast te pružanje doprinosa tvrtkama i organizacijama - sudionicima Sajma - u pozicioniranju na međunarodnom tržištu. Promocija razvoja održive industrije, internacionalizacije poslovanja i pametnog investranja, predstavlja lajt motv organiziranja MIPS GRAND EXPO.


Uz prethodno, misija MIPS GRAND EXPO u 2022./2023. godini je i iskazivanje potpore građanima i gospodarstvenicima Ukrajine kroz posebno osmišljenu promociju ekonomije i gospodarstva Ukrajine.


Veliki napori MIPS GRAND EXPO usmjereni su na cilj da se GRAND EXPO pozicionira kao značajna platorma za prezentranje potreba i poslovnih mogućnost graditeljskog, energetskog, drvnog, metalskog i drugih sektora iz tematskih oblast.


Međunarodni industrijski proljetni sajam GRAND EXPO je, u konačnici, skup programa, aktvnost, akcija, sadržaja i doživljaja koji, kada se profesionalno i sinergijski organiziraju u jednu cjelinu, daju koristan i interesantan „živ“ proizvod i za raznoliku strukturu posjettelja.


Hrvatska, Zagreb, Zagrebački velesajam, (22., 23.) 24 – 27. 5. 2023.
GRAND OPENING: 24.05., 13:00
Više informacija na web stranici Sajma: https://www.promo-perspektive.com/grand-expo


Budite sudionik ili posjettelj MIPS GRAND EXPO!