logo tekst 6     


Jubilarna 50. Aambienta je najljepša priča o dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i proizvodnji.

Amb2023logo

Po prvi put na jednom mjestu Zagrebački Velesajam okuplja najbolje od najboljih: Ambienta, Zagreb Design Week, ArhiBau, Art Zagreb i Hotel&Gastroteh.
Nova središnja lokacija za opremanje interijera i B2B susrete.
Na više od 15.000 m2 u čak osam paviljona Zagrebačkog velesajma.
Najznačajniji događaj iz područja arhitekture, dizajna, uređenja doma, građenja i opremanja, HoReCa-e te umjetnosti.
Brojna kulturna događanja na otvorenom do ponoći
Odlični uvjeti izlaganja za ranu prijavu!
Budite dio najljepše priče o dizajnu i osigurajte svoje mjesto

Kantonalna privredne komora Tuzla će i ove godine biti sastavni dio ove značajne sajamske manifestacije.
Kantonalna privredna komora Tuzla poziva sve firme iz oblasti drvoprerađivačke industrije na području Bosne i Hercegovine da se odluče za učešće na velikom i značajnom sajmu u Zagrebu.
Za kataloško predstavljanje djelatnosti Komore na Ambienti 2023, Zagrebački velesajam osigurat će zajednički izložbeni prostor.

Poslovnim posjetiteljima koji će sajam posjetiti u organizaciji Komore, Zagrebački velesajam osigurat će b2b susrete u terminu po dogovoru.

Za sve firme koje odluče izlagati na Sajmu a posredstvom Kantonalne privredne komore Tuzla, menadžment Zagrebačkog velesajma i sajma "Ambienta", će i ove godine odobriti i posebne finansijske uslove.

Nadamo se velikom odzivu firmi iz drvoprerađivačke oblasti i industrije namještaja, članica Komore, firmi sa područja Tuzlanskog kantona te cijele Bosne i Hercegovine a sve u cilju uspješnog nastupa Kantonalne privredne komore Tuzla s izlagačima na ovogodišnjoj Ambienti.

Za prijave i sve potrebne informacije te dogovore o posebnim uslovima nastupa, kontakt osoba: Dino Kalesić, 061/164-311, 035/369-562, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijava i informacije - ZG Velesajam