logo tekst 6     


HORECA Zadar sajam hrane, pića i opreme za hotele, restorane i apartmane, biće odžan od 20. do 22. oktobra.

Horeca

HORECA Zadar je međunarodna izložba posvećena sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva, sektoru koji se mijenja i prilagođava tržištu i stalno traži nove dobavljače.

Odlične turističke sezone, dobra predviđanja i velik broj fondova koji financiraju turistički sektor jamstvo su njegovog daljnjeg jačanja. Dobavljači u razvoju turističkog sektora igraju ključnu ulogu i zato je važno da se nađu u pravom trenutku na pravom mjestu.
HORECA Zadar je dugo očekivani događaj koji u okruženje donosi nove poslovne prilike, kako izlagačima, tako i pripadnicima turističkog sektora.
Kao izlagaču na HORECA Zadar sajmu, otvaraju Vam se mnoge prilike:
• Promocija proizvoda s ciljem sklapanja višegodišnjih ugovora
• Upoznavanje tržišta s novim proizvodima
• Zadržavanje i jačanje postojeće pozicije na tržištu
• Širenje prodaje i upoznavanje osoba iz sektora nabave turističkih objekata
• Utjecaj na potrošače kroz promjene njihovih navika
• Traženje poslovnih partnera za zajednička ulaganja za širenje na nova tržišta ili ulaganje u nove proizvode i usluge i još mnoge druge.

Ovo je sajam na kojem se istražuju trendovi, sajam koji potiče kreativnost i inovacije kroz izložene proizvode: tehnologiju, posuđe, hranu, namještaj i sve ono ostalo što je potrebno sektoru turizma.

Nađite na jednom mjestu sve za vaš hotel, kuću za odmor, restoran ili kafić. Tri dana čistog užitka koji pružaju visoko rangirani proizvodi za HORECA sektor, prvi puta u Zadru.

Upoznajte se s novim ponudama i tehnologijama, prisustvujte radionicama i degustacijama, informirajte se o onome što dolazi u turizam i budite korak ispred konkurencije.

Izlagačke cjeline Sajma: Hrana i piće, Oprema za turističke i ugostiteljske objekte, Namještaj, uređenje interijera i eksterijera, Higijena, sitni inventar, posuđe.

Dobro došli na Horeca Zadar!!!

Opširnije, klikom na sliku...