logo tekst 6     


U periodu od 27-30. septembra 2023.godine u Tešnju će biti održan 17. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2023, na prostoru koji obuhvata više od 16.000 m2, preko 5.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 10.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Tesanj

Shodno kontinuiranom organizacijskom unapređenju, na ovogodišnjem Sajmu privrede u Tešnju očekujemo rekordan broj izlagača, privrednika iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, javnih kompanija, predstavnike privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Prepoznavajući značaj i važnost, kao i usklađivanje sa novim vremenom, fokus ovogodišnjeg Sajma je na biznisu budućnosti koji mijenja cjelokupnu energetsku sliku, smanjuje troškove, osigurava samoodrživost, pospješuje cjelokupan ekonomski razvoj i pristup politikama Evropske unije. Kroz centralnu temu Sajma: “Obnovljivi izvori energije”, prezentovat će se aspekti zelene energije, kao i izazovi koji su pred nama.

Pozivamo da na vrijeme obezbijedite svoje učešće na najznačajnijem privrednom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji će biti centralno mjesto privrednih susreta u septembru!

Za sve dodatne informacije, rado Vam stojimo na raspolaganju na tel: 032/655-760, i e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve novosti, kao i prijavne obrasce možete pratiti putem naše web stranice www.biznistesanj.ba.