logo tekst 6     


"Obavještavamo Vas da se ovogodišnji Međunarodni sajam ekologije „EKOBIS“ koji je planiran u terminu od 7-10.09. 2023. odgađa se iz tehničkih razloga za 2024. godinu.
Organizator sajma, Privredna komora USK, za ovu godinu nije nažalost uspio pronaći adekvatnu lokaciju za održavanje sajma koja bi zadovoljila sve potrebne kapacitete i tehničke zahtjeve, te visoke kriterije koji su postavljeni prilikom organizacije i realizacije ove manifestacije, a koje naši izlagači i posjetioci očekuju.

Ekobislogo

O odgađanju sajma su obaviješteni izlagači, partneri, pokrovitelji i komorski organi koji su izrazili razumijevanje za nastale okolnosti odgađanja, te su dali svoju podršku za organizaciju i održavanje sajma u 2024. godini.

Ukoliko ste imali osigurana sredstva za izlaganje na ovogodišnjem sajmu, molimo Vas da ih prenesete odnosno planirate za idući sajam, koji će se održati naredne godine.

20. Međunarodni sajam ekologije EKOBIS će se održati u terminu 5-8. septembra 2024. godine.
Aktivnosti na organizaciji sljedećeg sajma se planiraju početkom jeseni, formiranjem Organizacinog odbora sajma EKOBIS 2024., kada će se utvrditi daljnji koraci u realizaciji ove manifestacije.
O narednim aktivnostima u organizaciji 20. međunarodnog sajma ekologije EKOBIS ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Dopustite da Vam se na kraju još jednom zahvalimo da Vašoj dosadašnjoj podršci i vjernosti našem sajmu, te ne sumnjamo da će se tako nastaviti i iduće godine", navedeno je u obavještenju iz Privredne komore Unsko-sanskog kantona.

Sanela Sabljaković, mag.oec.
Predsjednica
Privredna komora
Unsko-sanskog kantona