logo tekst 6     

- Poziv za učešće na susretima privrednika -

b2bsusreti

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom Županijska komora Osijek, organizuje susrete privrednika sa područja Tuzlanskog kantona i Osječko-baranjske županije.

B2B susreti će biti održani 9. novembra 2023. godine sa početkom u 11,oo sati, u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode bb.

Nakon uvodnih obraćanja, planirana su predstavljanja privrednih subjekata sa područja Osječko-baranjske županije i razgovori sa privrednicima, predstavnicima firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla, sa privrednicima iz Osijeka.

U sastavu privredne delegacije iz Osječko-baranjske županije  koju organizuje Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek, nalaze se predstavnici slijedećih privrednih subjekata:


1. Iver d.o.o. za građenje, trgovinu i usluge
www.iver.hr
Potražnja: poslovni susreti sa tvornicama za termoizolacije, hidroizolacije i suhu gradnju

2. Erdutski vinogradi d.o.o.
www.erdutski-vinogradi.hr
Ponuda: vlastita vina

3. Menalo d.o.o.
https://www.facebook.com/menalotrgovina/
Potražnja: novi dobavljači, proširenje asortimana (roba široke potrošnje, prehrana, papirna konfekcija, sredstva za čišćenje)

4. Prvo hrvatsko pivo 1664 d.o.o.
www.pivovara.hr
Ponuda: vlastiti proizvodni program - pivo i crni radler. Žele uspostaviti kontakt s distributerima pića i trgovačkim lancima

5. GT Izolirka d.o.o.
www.izolirka.hr
Potražnja: dobavljači/proizvođači u području građevine: termo, hidro i metalna industrija, proizvodnja stolarije, stiropora, tervola

6. Nexe d.d.
www.nexe.hr

7. Gauss d.o.o.
https://gauss.hr/o-nama
Ponuda: inteligentna, ekonomična i intuitivna poslovna rješenja koja potiču rast poslovanja

 

Pozivamo sve privrednike, predstavnike firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla, zainteresirane za učešće na B2B susretima, da se prijave najkasnije do 1. novembra na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon sa brojem 035/369-550, 360-562, mobilni 061/164-311.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja je Dino Kalesić, telefon 061/164-311.