logo tekst 6     

 

Na osnovu člana 33. Statuta Kantonalne privredne komore Tuzla i Annexa 2 Ugovora o realizaciji lokalne subvencije P1078-02 sa Sequa GmbH o realizaciji projekta „Unapređenje okvira za integraciju dualno organizovanog obrazovanja u Tuzlanskom kantonu“, predsjednik Komore raspisuje zahtjev za dostavljanje ponuda

Giz x3

Predmet nabavke: Usluge izrade (štampanja) promotivnih materijala

- Roll up baner (1 komad)
- Hemijska olovka sa štampanim logom (200 kom)
- Blok za pisanje (sveska) A5 format, spiralni uvez, 50 listova, linije, sa štampanim vizualom (200 kom)
- Rokovnik, A5 format, tvrde korice, bijeli, linije, sa štampanim vizualom (30 kom)

Izabrani ponuđač će dobiti logo i vizuale potrebne za štampu traženih proizvoda.
Komora zadržava pravo da, usljed nepredviđenih okolnosti, koriguje navedene količine.

Rok isporuke: 10 dana od dana dostave narudžbenice.

Rok plaćanja: Nakon izvršene usluge, prema uredno ispostavljenoj fakturi izabranog ponuđača, u roku od 15 dana od prijema iste.

Mjesto isporuke: Kantonalna privredna komora Tuzla, Trg slobode bb

Kantonalna privredna komora Tuzla će isporuke u okviru ove nabavke koristiti isključivo za potrebe implementacije projekta „Unapređenje okvira za integraciju dualno organizovanog obrazovanja u Tuzlanskom kantonu“.
Zainteresovani ponuđači, svoje ponude dostavljaju na propisanom obrascu koji je sastavni dio ovog Poziva. Cijene se iskazuju u konvertibilnim markama, bez i sa uračunatim PDV-om po jedinici proizvoda (komad). Osim obrasca za dostavljanje ponude, ponuđač je dužan dostaviti dokaz o registraciji za obavljanje navedene djelatnosti.
Ponude dostaviti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili lično u zgradu Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode bb, najkasnije do 23.5.2024.godine (četvrtak) do 15,oo sati.

Specifikacija za ponuđače