logo tekst 6     

 

Želimo vas informisati da Kantonalna privredna komora Tuzla i Beogradski sajam nastavljaju dobru saradnju kao i u prethodnim godinama.

S tim u vezi a u skladu sa našim planovima za nastavak saradnje, dogovorena je posjeta delegacije sajmova iz Beogradskog sajma, i sastanak sa firmama članicama Komore.

KomoraZgradaLed

Biće to prilika za razgovor o dosadašnjim iskustvima, planovima za naredni period, mogućnostima nastupa na sajamskim manifestacijama u Beogradu, u okviru zajedničke postvake „Privreda TK“ ili samostalno.

Riječ je o sajamskim manifestacijama na kojima je Komora organizovala zajedničku postavku u prethodnih nekoliko godina: Međunarodni sajam turizma, Međunarodni sajam građevinarstva "SEEBBE", Međunarodni sajam namještaja i Etno sajam hrane i pića.

 

U skladu sa navedenim, slobodni smo vas pozvati na sastanak koji će u Kantonalnoj privrednoj komori Tuzla biti održan u ponedeljak 15. jula 2024. godine s početkom u 13,oo sati (Trg slobode bb, 1. sprat Komore).

Nadamo se da ćete prepoznati značaj ovog sastanka za naredne sajamske aktivnosti i svojim prisutvom dopinijeti kvalitetnom predstavljanju privred Tuzlanskog kantona i u narednom periodu.

Molimo da nam u što kraćem roku potvrdite dolazak na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.