logo tekst 6     


U Kantonalnoj privrednoj komori Tuzla održan je sastanak sa direktorom Willdich Business Centra. Nedret Kikanović predsjednik Kantonalne privredne komore i Samir Vildić direktor Centra, razgovorali su o poslovnim sastancima na sajmu ZEPS u Zenici i mogućnostima učešća firmi sa područja Tuzlanskog kantona.

Pos.susr.zepsTur2

30. jubilarno izdanje sajma ZEPS pruža jedinstvenu priliku za jačanje poslovnih veza između Bosne i Hercegovine i Republike Turske. Na nacionalnom štandu Republike Turske, koji organizuje Istanbulska privredna komora u saradnji sa Willdich Business Centrom, prisutni će moći ostvariti kontakte s vodećim turskim kompanijama i stručnjacima iz raznih sektora, uključujući:
- Ambalaža
- Rasvjeta
- Informacione tehnologije (IT)
- Obrazovanje
- Električni kućanski aparati
- Prehrambena industrija
- Konfekcija
- Suveniri
- Građevinarstvo
- Kancelarijski materijal
- Namještaj
- Industrija
- Svemirska industrija
- TOGG – Turski globalni brend mobilnosti i električna vozila
Pozivamo sve kompanije iz Bosne i Hercegovine koje posluju u ovim sektorima da se prijave za organizovane sastanke sa turskim poslovnim liderima i predstavnicima Istanbulske privredne komore. Ovaj sajam predstavlja izvrsnu priliku za istraživanje mogućnosti za saradnju, razmjenu iskustava i razvoj zajedničkih projekata.
Za organizovanu posjetu sajmu Kantonalna privredna komora Tuzla, u saradnji sa Istabulskom privrednom komorom i Willdich Business Centrom, u mogućnosti je organizovati i zajednički prevoz za posjet sajmu.
Prijava:
Kompanije zainteresovane za učešće mogu poslati prijave putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontaktirati na broj telefona: +387 60 339 56 86.

 Pos.susr.zepsTur1