logo tekst 6     


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 28. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2024., vodeći sajam hrane i pića, ugostiteljstva, hotelske i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj, koji će se održati u Zagrebu, u Areni Zagreb od 23-25.2.2024.
28. međunarodno izdanje sajma GAST održat će se u Zagrebu, intenzivno rastućoj cjelogodišnjoj turističkoj destinaciji u Hrvatskoj. U Zagrebu Vam sajam GAST omogućava da svoje HORECA poslove ugovorite na nacionalnom nivou i u pravo vrijeme pripreme za nadolazeću turističku sezonu ostvarite što veći poslovni potencijal.

Arena Zagreb, na do sada najvećoj sajamskoj površini, otvara ekskluzivne mogućnosti, te moderan način prezentacije i promocije pred Vašim potencijalnim klijentima i konkurencijom.

Gast2024



Sajam GAST 2024. u Zagrebu, nezaobilazno je mjesto susreta hotelijera, restoratera, barmena, barista, slastičara, kuhara i svih sudionika u kreiranju uspješne turističke sezone cijele Hrvatske i regije.
GAST 2024., već 28 godina omogućava Vam direktnu promociju i ugovaranje poslova pred još jednu uspješnu turističku sezonu, uz posjet brojnih glavnih aktera turističke scene: hotelijera, ugostitelja, iznajmljivača iz Hrvatske i regije,
Sudjelujte na sajmu GAST 2024., doživite živopisnu atmosferu uz pregršt okusa i mirisa gastronomskih noviteta i trendova u opremanju objekata, u pravo vrijeme i na pravom mjestu, za cjelovitu i kvalitetnu pripremu turističke sezone.
Budite dio našeg vrhunskog i ekskluzivnog Horeca poslovnog događaja na nacionalnom nivou ususret sezoni!
Budući smo već u pripremama za sajam GAST 2024. možemo najaviti veliki broj izlagača sa prehranom, pićima, ugostiteljskom opremom ih Hrvatske i regije, a sve nastavno na uspješno održan sajam GAST 2023. koji je polučio izvrsne poslovne rezultate za naše izlagače te je ostvario izvanrednu posjetu kao i medijsku popraćenost.
Predlažemo predstavljanje Vaših brandova na izložbenom prostoru:
Izložbeni prostor na sajmu Gast 2024. - neuređeni izložbeni prostor – platforma za dogovore sa partnerima i pripremu za turističku sezonu.. Mjesto za b2b susrete i ugovaranje poslova za nadolazeću sezonu. Vrijedni kontakti tijekom 3 dana trajanja sajma sa hotelijerima i ugostiteljima iz čitave regije.
Sajam GAST je mjesto okupljanja struke, mjesto prezentiranja trendova pred turističku sezonu te ugovaranja poslova, kao i mjesto razmjene znanja, pa tako organiziramo:

• 13. Konferencija o turizmu: Turistička mreža i konferencije i edukacije za male iznajmljivače

• Vođene vinske degustacije

• 8. Sajam sladoleda, slastica i pekarskih proizvoda – noviteti i trendovi industrije

• Kulinarske prezentacije na gastro bini – predstavljanje noviteta i trendova u gastronomiji uz vrhunske kuhare

• Projekt PUBLIKA: Pozive upućujemo na opsežne baze hotelskih kuća, male, srednje i obiteljske hotele, restorane, ugostiteljske objekte, kampove, i to na osobe koje odlučuju o nabavi, sa besplatnom ulaznicom za sajam GAST, oko 16 000 posjetitelja. Poslovne delegacije i ciljana poslovna publika pred turističku sezonu.

• Kulinarski Show-u: Poznati kuhaju na Gastu! Humanitarna revija u kojoj se promovira kuharsko zvanje i vještine sa brojnim glumcima, pjevačima, i idealna je prilika za prezentaciju brandova, brandiranje dvorane, natjecatelja.. brandiranje sajamskog degustacijskog trga cijelo vrijeme trajanja sajma. Do sada su nam gosti bili: Jelena Rozga, Enis Bešlagić, Danijela Trbović, klapa Rišpet, zvjezde sapunice Ruža Vjetrova, Slavko Sobin, Giuliano, Zorica Kondža, nogometaši Hajduka i drugi..

• Natjecanje barmena

• PR odjel Sajma Gast, na sajmu GAST 2023. smo imali jaku uvodnu kampanju i odaziv posjetitelja, kao i izvrsnu popraćenost medija, tako da je sajam GAST 2023. imao oko 2 500 000 kn vrijednosti objava, pošaljite nam vaše priče i novosti i mi ćemo ga putem PR odjela plasirati dalje, sudjelujte u jakoj najavnoj kampanji i ostvarite vidljivost vašeg branda
Gast je najveći sajam prehrane, pića, i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj i široj regiji koji već 28 godina centralno mjesto okupljanja tvrtki i pripreme za turističku sezonu. Izlagači iz 7 zemalja koriste platformu sajma GAST za prezentaciju stručnoj javnosti svojih noviteta, prezentiraju posebne ponude za turistički sektor te sudjeluju u stručnim konferencijama vezanim na turizam. I ove je godine sa iznimno jakom posjećenošću i to kvalitetne klijentele, pri čemu su svi izlagači napravili jako dobar posao, dokazao da je mjesto za pripremu za turističku sezonu.
GAST je centralno mjesto b2b susreta pred turističku sezonu. Velik broj stručnih i poslovnih posjetitelja koji rastu godišnje po 10%, oko 18 000 posjeta te izvrsna medijska popraćenost garancija su viskokvalitetne prezentacije Vaših brandova upravo na sajmu GAST 2023.
Uređenje štandova vrši tvrtka Štand expo d.o.o., 01/6636-415, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.