logo tekst 6     


ZRbiznet je nova jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji koja će privrednicima tokom tri dana trajanja obezbediti: B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja na aktuelne privredne teme i kontakt sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju. Pozivamo vas da učestvujete na privrednoj manifestaciji "zrbiznet", koja će se održati u Zrenjaninu, od 19. do 21. septembra 2019. godine.

ZRbiznet

Privredna manifestacija zrbiznet osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospiješi komunikaciju između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti. Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju. U okviru manifestacije, planirana je organizacija prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.
Sajam "ZRbizinet" će biti održan od 19. do 21. septembra u Zrenjaninu, Karađorđev Trg bb, Hala „Medison“. Učesnici skupa su stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora,  strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije. Pozivamo sve firme članice Kantonalne privredne komore Tuzla, ukoliko imaju interesa da nastupe naovoj sajamskoj manifestaciji, da nam se što prije prijave i rezervišu svoj prostor na sajmu. Zahvaljujući dobroj regionalnoj međukomorskoj saradnji, Komora Tuzla je obezbijedila za svoje članice besplatan odgovarajući izložbeni prostor. Za prijave i sve dodatne informacije kontakt osoba: Dino Kalesić,061/164-311, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..