logo tekst 6     

 

Međunarodna poslovna manifestacija je najznačajniji privredni događaj u grani građevinarstva na širem tržištu. Poslovni efekti koje pruža sajam, prepoznati su kao mogućnost izlagačima iz regiona i šire za ulazak na tržište Crne Gore i uspostavljanje privredne saradnje i direktan pristup ključnim kupcima.

Budva7

Sajamska platforma je prilika da izlagači predstave svoje proizvode i steknu uvid u ono što je aktuelno i inovativno u ovoj industriji i kroz integrisani pristup ponude cjelovita rješenja enterijera i eksterijera za objekte različitih namjena iz svih oblasti građevinske djelatnosti: visokogradnje, niskogradnje, izgradnje i održavanje objekata, okova i bravarije, sanitarne galanterije, inženjeringa i projektovanja.

Međunarodni karakter Sajma potvrđuje kako prisustvo vodećih brendova, tako  i organizovani nastupi  Regionalnih i Državnih Privrednih Komora, asocijacija i agencija, gdje i na taj način učesnicima nudimo mogućnosti za snažnije povezivanje sa domaćim i ino - partnerima u poslovnom ambijentu.

U programskom dijelu na Sajmu građevinarstva, okuplja se stručna javnost, afirmiše održivi razvoj, podržavaju se kvalitetni projekti i aktivnosti od značaja za širu zajednicu.

Imajući u vidu značajne infrastrukturne projekte, modernizaciju i uvećanje industrijskih kapaciteta širom regiona, u istom terminu ponudu će prikazati i izlagači specijalizovanih „Sajmova energetike“ i „Vode, vodovodi i sanitarne tehnologije“.

Jadranski sajam u Vašem interesu obezbjeđuje dodatnu podršku, u vidu značajnih popusta za blagovremeno prijavljivanje. Pozivamo firme članice Kantonalne privredne komore Tuzla da ih iskoriste i ostvare uspješne poslovne rezultate na 41. Sajmu građevinarstva. Pozivamo vas da prijavite vaše učešće na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji.
Kontakt  Almir Mešić sekretar Udruženja za građevinarstvo i IGM projekt menadžer - Tel: 061/637-060, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..