logo tekst 6     


Kantonalna privredna komora Tuzla poziva Vas na jednodnevni seminar na temu: Upravljanje ljudskim resursima-inovativni modeli ( BHRE Business Management of Human Resources Education Program).

ljudskiresursi

Seminar koji će biti održan u četvrtak 2. februara 2023. godine od 9,oo sati u velikoj sali Komore, Trg slobode bb Tuzla, namijenjen je direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, menadžerima i uposlenicima u službama za ljudske resurse i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti primjene inovativnih metoda upravljanja ljudskim resursima.

Pitanje upravljanja ljudskim resursima u kompanijama ili organizacijama, kao centralno organizacijsko-kadrovsko pitanje predstavlja oblast menadžmenta koja tehnikom upravljanja kadrovskim kapacitetima osigurava i garantuje ostvarenje poslovnih ciljeva.

U budućim procesima jedinstvenog ekonomskog prostora u Evropskoj uniji, potrebno je izgraditi jasan i inovativno oblikovan Poslovni identitet i Poslovni imidž kompanije ili ustanove, za što je glavni preduslov efikasno i uspješno upravljanje ljudskim resursima primjenjujući evropske (napredne) modele, stvarajući pri tome jedan od osnova za razvoj evropskog poslovnog identiteta na domaćem tržištu.

Predavač: Jasmin Hasančević – ICC - International creativity company (22 godine iskustva u domenima Korporativnog upravljanja, preko 600 održanih ličnih seminara i radionica u BiH i inostranstvu, tri EU certifikata za Upravljanje ljudskim resursima i Komercijalne vještine, radio na razvoju nekoliko evropskih brendova, sa timom ICC izvedeno preko 1000 edukacija, radionica i seminara u domenima komercijalnog, finansijskog, zdravstvenog i realnog sektora, te organizacija i ustanova.)

Iznos kotizacije po učesniku:
• za članice KPKTZ: 150,00 KM + PDV
• za ostale polaznike: 200,00 KM + PDV

Popunjenu prijavu za Seminar sa dokazom o uplati kotizacije na račun broj: 132-100-0299210088 kod NLB banke d.d., potrebno je dostaviti prije održavanja Seminara, a najkasnije do 31.1.2023. godine, putem e-maila, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt: Edina Kurtić, telefon: 035/369-551, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

P R O G R A M

P R I J A V A