logo tekst 6     


Kantonalna privredna komora Tuzla poziva Vas na jednodnevni seminar na temu "Efektivna poslovna komunikacija" - BCE Business identity and Communications Education Program, koji će biti održan u četvrtak, 6. jula sa početkom u 9,oo sati, u velikoj sali Komore (III sprat), Trg slobode bb Tuzla.

efektivna komunikacija

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti korporativnog/ poslovnog identiteta i profesionalne komunikacije.

Cilj ovog programa poslovne radionice je pokazati kako je tržišna pozicija i ugled poslovnog subjekta rezultat dostignutog nivoa izgradnje Poslovnog identiteta i efikasne - profesionalne interne i eksterne komunikacije, te sofisticiranih načina pregovaranja prilagođenih stilovima EU tržišta

Predavač: Jasmin Hasančević – ICC - International creativity company (22 godine iskustva u domenima Korporativnog upravljanja, preko 600 održanih ličnih seminara i radionica u BiH i inostranstvu, tri EU certifikata za Upravljanje ljudskim resursima i Komercijalne vještine, radio na razvoju nekoliko evropskih brendova, sa timom ICC izvedeno preko 1000 edukacija, radionica i seminara u domenima komercijalnog, finansijskog, zdravstvenog i realnog sektora, te organizacija i ustanova ).

Iznos kotizacije po učesniku:
• za članice KPKTZ: 175,00 KM
• za ostale polaznike: 234,00 KM
(u cijenu je uračunat i PDV)

Popunjenu prijavu za Seminar sa dokazom o uplati kotizacije na račun broj: 132-100-0299210088 kod NLB banke d.d., potrebno je dostaviti prije održavanja Seminara, a najkasnije do 4.7.2023. godine, putem e-maila, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve dodatne informacije, smo Vam na raspolaganju putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefona 035/369-551. Kontakt: Edina Kurtić.

P R I J A V A