logo tekst 6     

 

Kantonalna privredna komora Tuzla i ADONIS GRUP, pozivaju vas da se prijavite u privrednu delegaciju sa područja Tuzlanskog kantona za posjete sajmovima u Istanbulu.

Riječ je o dvije značajne sajamske manifestacije:

• 31. Internacionalni Sajam za medicinu, dijagnostiku, rehabilitaciju, laboratoriju - EXPOMED EURASIA
- sajam se održava od 25-27.4.2024. godine u Istanbulu.
Sajam će vam omogućiti razmjenu iskustava i novih pristupa u oblasti medicine::
-Fizioterapija, rehabilitacija, ortopedska pomagala, proteze, vozila za invalide, ortopedska obuća, hirurška odjeća, sterilne šprice i igle, sterilizaciona-dezinfekcijska i higijenska sredstva, endoskopski i laparoskopski sistemi, medicinska i dijagnostička oprema, sterilizatori, oftalmoloski uređaji, aparati za dijalizu, laboratoriski uređaji i sistemi, potrošni materijali, sistemi za hemijski otpad, bolnički kreveti i oprema, ambulante, transportna vozila, bolnički sistemi za grijanje i hlađenje itd.
- Posjeta od 25. do 27.4.2024. godine

 Eurasia 2024

• Internacionalni Sajam za alate - EURASIA HARDWARE FAIR.
- Sajam se održava od 9. do 12.5.2024 god. u Istanbulu.
Sajam ce Vam omoguciti razmenu iskustva I novih pristupa u oblasti na svih vrsta alata:
- Alati, ljepila i hemikalije, čelična užad i žice, sanitarna oprema, sistemi i mehanizmi za zaključavanje, građevinski okovi, sigurnosni sistemi, galanterija za vrata i prozore, zavarivanje, elektrode, bušilice, abrazivi, merdevine, generatori i kompresori, sistemi za skladištenje, police, proizvodnja cijevi, čelika i žica.
- Posjeta od 9.do 11.5.2024. godine

 Kantonalna privredna komora Tuzla je u saradnji ADONIS GRUP obezbijedila za oba sajma pokrivanje troškova smeštaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam. Smeštaj je u elitnom i renomiranom hotelu sa 4 ili 5 zvjezdica. Predstavnici firmi članica Komore (isključivo zaposlenici firmi) koji budu dio privredne delegacije, snose samo svoje putne troškove. Nije obezbijeđen transfer od aerodroma do hotela! Otvorena je mogućnost posredovanja kod rezervacije avio karata.

Ukoliko ste zainteresovani za posjete navedenim sajmovima, molimo Vas da se prijavite u Komoru, 035/369-550, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u što kraćem roku:

- za 31. Internacionalni Sajam za medicinu, dijagnostiku, rehabilitaciju, laboratoriju - EXPOMED EURASIA do utorka, 9. aprila do 10,oo sati
. za Internacionalni Sajam za alate - EURASIA HARDWARE FAIR do utorka 23. aprilaa do 10,oo sati.