logo tekst 6     


Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da KJP Centar „Skenderija“ d.o.o., u terminu od 5. do 7. 12. 2018. godine, organizuje specijaliziranu sajamsku manifestaciju: 5. Sajam privrede, poljoprivrede i zanatstva i 42. Sajam roba široke potrošnje.
Centar "Skenderija" je simbol grada Sarajeva i od osnivanja 1969. godine, pruža usluge organizacije priređivanja nacionalnih i međunarodnih sajmova. Svojim aktivnostima doprinosi razvoju poslovanja i osavremenjavanju postojećih privrednih kapaciteta na području Bosne i Hercegovine.  Organizacijom sajma i osmišljenim promotivnim aktivnostima nudimo priliku izlagačima, institucijama, organizacijama, komorama, strukovnim udruženjima, finansijskim institucijama i potencijalnim konzumentima proizvoda iz navedenih oblasti, da se prezentiraju i predstave svoju ponudu. Najveća pažnja biće posvećena razvoju sektora malog i srednjeg poduzetništva kao generatoru regionalnog i lokalnog rasta i razvoja jer angažuju lokalnu i regionalnu infrastrukturu i zapošljavaju lokalnu radnu snagu. To se prije svega odnosi na smanjenje stope nezaposlenosti, poticanje privrednog oživljavanja slabije razvijenih kantona, doprinos izvozu, poticanje lokalne ponude, povećanje lokalnih prihoda i dr.  

Sarajevo


Izložbeni program Sajma obuhvata proizvode i usluge iz oblasti:
-     poljoprivrede (ratarstvo, stočarstvo i ribarstvo)
-     prehrambene industrije (mlinsko-pekarska industrija, konditorska industrija, industrija za preradu i proizvodnju ulja, Industrija za preradu voća i povrća, mljekarska industrija, industrija za konzerviranje ribe, mesnoprerađivačka industrija i industrija pića)
-     široke potrošnje  (kozmetika, kućna hemija, mali kućni  aparati, računari, televizori, odeća i obuća)
-    proizvodnje ambalaže
-    stari zanati i kućna radinost
Pozivamo Vas da učestvujete na Sajmu - biće to zaista izuzetna prilika da pred brojnim posjeticima promovirate svoj program, ostvarite poslovne ciljeve  i osobno zadovoljstvo…
Registracija učešća vrši se dostavom prijave, i to: putem Protokola Preduzeća, poštom ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za  sve dodatne informacije, prijedloge i sugestije kontaktirajte: Projekt menadžer Bojčić Amira, dipl.ecc. Telefon: +387 33 219 624, Fax: +387 33 445 156, E-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

www.sajamprivrede.ba