logo tekst 6     


- Međunarodni sajam građevine i el. mašinske industrije -

Grames2024

Pozivamo Vas da uzmete učešće na sajmu GRAMES-DEMI 2024, trenutno najznačajnijem i najvećem specijalizovanom sajmu u BiH iz oblasti građevinarstva i elektro-mašinske industrije.
U prilog tome govori broj kompanija i izlagača koji su nam ukazali povjerenje ranijih godina, kao što su: Tondach, Caterpilar, Ytong, Tarket, Stihl, Wienerberger, Wacker, Jub, Makita, Henkel i drugi.

Sajam građevinarstva je održan prvi put 1996. godine u Banja Luci. Od tada smo ga uspješno organizovali 26 puta. Sajam građevinarstva je najveći specijalizovani sajam u BiH i kao takav prepoznatljiv u kalendaru svih poslovnih ljudi koje zanima svjet građevinarstva i elektromašinske industrije.
Cjeline koje su obuhvaćene sajmom su: građevinski materijali, građevinske mašine, alati, novosti, software. grijanje, hlađenje, klimatizacija ....

Ukoliko mislite da biste imali šta predstaviti na sajmu GRAMES-DEMI 2024 te tako ostvariti odličan poslovni start u novoj godini slanjem prijave osiguraćete za sebe najbolju poziciju te imati dovoljno vremena za kvalitetan nastup na sajmu.

Očekujemo Vašu prijavu još danas da bismo zajedno izgradili poslovanje.

Kontakt osoba za prijavu i više informacija: Saša Labaš - vođa projekta Sajam doo, Pilanska bb 78000 Banja Luka, tel: 051 333 222, tel: 061 479 364, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Puno sreće i zdravlja kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju i nadamo se uspješnoj 2024. godini i vidimo se na sajmu.

Preuzimanje prijave i više o samom sajmu te trenutnim aktuelnostima na: www.blsajam.com.

P R I J A V A