logo tekst 6     

"Sajam privrede Modriča 2024" je izuzetna prilika da svoje proizvode i usluge predstavite velikom broju poslovnih partnera i posjetilaca te da adekvatnom i ciljanom promocijom pridobijete nove klijente i ostvarite značajne poslovne kontakte.
Izlaganje na Sajmu prilagodili smo različitim strukturama firmi i organizacija - od malih zanatsko-preduzetničkih radnji do velikih poslovnih kompanija iz svih branši.

"Sajam privrede Modriča 2024" biće održan 5. i 6. septembra 2024 godine.

Modrica2024

Sajam privrede u Modriči organizuje se od 2010. godine i predstavlja najvažniju privrednu manifestaciju, koja ima tendenciju stalnog razvoja i prerastanja u tradiciju. Cilj osnivanja Sajma je razmjena novih tehnologija i znanja, povezivanje privrednika, udruženja i privrednih komora, kao i prezentacije novih proizvoda i usluga. Sajam okuplja subjekte iz svjeta privrede, malog preduzetništva, turizma, kao i poljoprivrede. Za dva dana, koliko traje sajamska manifestacija na Sajmu se predstavi preko 250 izlagača iz zemlje i regiona, na površini preko 6000 m² izložbenog prostora, a sajam posjeti preko 5000 posjetilaca.

Detaljnije informacije o Sajmu možete dobiti putem dokumenata u prilogu, kao i putem :
e-mail-a : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefona : 00387 53 814-065 ili
web sajta : www.raomd.org

Organizator Sajma: Razvojna agencija opštine Modriča
Sajam privrede Modriča

www.raomd.org