logo tekst 6     

4a

Datum: 16.6.2020. u 13h

Digitalni marketing je ključna komponenta svih savremenih marketinških strategija. Zato su oni koji vladaju vještinama digital marketing menadžera traženi od strane poslodavaca širom svijeta. Glavno pitanje je kako doći do ekrana potencijalnih klijenata i prikazati im sadržaj koji će ih zainteresirati i angažirati. To je posao digital marketing menadžera.
Cilj seminara je naučiti kako koristiti društvene mreže kao moćne marketinške alate kroz prepoznavanje i ciljanje budućih mušterija za vaš proizvod ili uslugu. Seminar će polaznicima omogućiti da ovladaju potrebnim vještinama za pripremu i provedbu digitalne strategije te plasiranje kvalitetnog sadržaja.


Teme koje će se obraditi:

• Digitalni marketing – ključni prodajni alat za digitalno doba – osnovni koncepti
• Pomoć društvenih mreža u poslovnom svijetu?
• Marketing društvenih medija – Facebook, Instagram i dr.
• Kako postići dobru Google prisutnost - Šta Google vidi na mojoj Web stranici?
• 10 korisnih savjeta za Google oglašavanje
• Besplatna mogućnost oglašavanja na Google-u
• Kako izbjeći greške koje svi prave?

Webinar „Digitalni marketing“ se organizuju uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji u ime Njemačke vlade implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Predavač:

Marina Lukić, osnivač firme Luma AD doo Tuzla, certificirani je stručnjak za Google Ads, a zahvaljujući svom iskustvu u Google marketingu i obrazovanju osigurava zanimljive i poučne lekcije putem webinara. Od 2017. godine Luma AD nudi efikasna rješenja koja sami kreiraju za potrebe klijenata kao i edukacije u oblasti online marketinga za mala i srednja preduzeća iz svih sektora. Kao certificirana agencija Google-aa, specijalizirali su se za Google marketing, posebno za Google Ads, kao i za oglašavanje na Facebooku, Instagramu i optimizaciju pretraživača.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.