logo tekst 6     

 

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na 9. Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po prvi put održava u Zadru, ŠC Višnjik. Od 31.1. do 3.2.2024. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama ćemo pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti.

Zadar Adriatic

Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i zadarskim šarmom.

Kontakt:
Web: www.adriaticgastroshow.com
Stipe Šamija, direktor prodaje
Mob: 00385 / 98 / 257–207
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mažuranićevo šetalište 19, 21 000 Split