logo tekst 6     

- European EnergyManager - EUREM -

AHK

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK) nositelj je licence za provođenje edukacijskoga programa za osposobljavanje energetskih menadžera u sklopu projekta EUREM - European EnergyManager.

AHK organizira standardizovani program za obuku energetskih menadžera EUREM European EnergyManager. Energetski menadžer identificirat će potencijale za uštedu i primjeniti mjere energetske efikasnosti. Program se temelji na standardiziranim sadržajima o kojima govore ugledni domaći predavači te predstavnici iz prakse.
Certifikat koji polaznici stiču međunarodno je priznat.

AHK1

Programu edukacije energetskih menadžera mogu pristupiti svi zainteresovani uposlenici, koje menadžment odredi ili sami pokažu interes za istim, bez obzira na profesiju ili poziciju unutar firme.
Cjelokupni program stručnog usavršavanja EUREM u prosjeku traje šest do osam mjeseci. Predavanja se odvijaju jednom mjesečno, tri dana za redom od 8:30 do 17:30. Predavanja u prosjeku traju 3 mjeseca, nakon toga slijedi pismeni ispit i odbrana završnog rada. Sadržaj čini sedamnaest obaveznih tema o kojima govore ugledni domaći predavači, te predstavnici renomiranih kompanija.
Početak predavanja predviđen je za mjesec oktobar, a o načinu izvođenja nastave i rasporedu informacije će biti objavljene naknadno. U prilogu Vam dostavljamo prijavni obrazac.
Cijena za učešće:
• Član komore AHK: 2.600,00 KM
• Ne-član komore AHK: 3.000,00 KM

Certifikat koji učesnici dobijaju je međunarodno priznat, a sam program Eurem je projekat Europske Unije za koji AHK BiH posjeduje licencu.
Obzirom na dobra iskustva iz prethodnih godina, omogućeno je da se sva predavanja mogu odslušati uživo i online, što će Vam sigurno olakšati organizaciju i raspodjelu kapaciteta.
Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati na broj telefona 063 528 815 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

PRIJAVNI OBRAZAC

AHK BiH