logo tekst 6     

Tuzla i Tulanski kanton dobili su jedan savremeni prodajni salon. Krajem 2023. godine otvoren je renovirani i moderno uređeni "AKM Shop" sa obogaćenom ponudom. Uz već postojeći i kupcima dobro poznati asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, sada je u ponudi više od 500 vrsta pića, delicija i poklon setova za sve prilike.

AKM1

Ljubitelji vina imaju na raspolaganju, po izuzetno povoljnim i jedinstvenim cijenama, široku lepezu vina iz Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije i drugih zemalja poznatih po proizvodnji vina. među njima je i "Limoosine" (XL) Extra Long Edition, vino iz posebne edicije domaće vinarije "Brkić" Čitluk. Riječ je o jednom od najskupljih vina u "AKM" ponudi i to s razlogom. Naime, nakon 3650 dana odležavanja u specijalnom buretu, vino je pretočeno u flašu 20.9.2017. godine i u posebno odabranom luksuznom pakovanju nalazi se u asortimanu prodajnog salona. U ponudi su i sve vrste žestokih pića, za svakoga i svačiji ukus i džep pa do onih ekskluzivnih, izuzetno kvalitetnih pića.

AKM2


Ponosni su u firmi "AKM Logistika" Tuzla na dosadašnje rezultate a posebno novitetom kojim će sigurno obradovati i stare i nove kupce i klijente.
"Moramo biti zadovoljnim svime što smo postigli, imajući u vidu rad u izuzetno teškom poslovnom okruženju. Posebno smo ponosni na realizaciju vlastite ideje, jedan novi prodajni salon koji smo uradili uz vlastiti dizajn, sa domaćim radnim snagama, domaćim stručnjacima i vrsnim majstorima. Radili smo marljivo, unaprjeđivali ideje, mijenjali, dodavali, oduzimali što je trebalo i na kraju zajedničkim snagama došli do rješenja kojim smo zadovoljni. U pitanju je reotvoreni prodajni salon na mjestu gdje smo oduvijek bili i dočekivali naše kupce, izlazili u susret i stvorili jedno veliko povjerenje bazirano i na profesionalnosti ali i na ljudskom, toplom pristupu koje u konačnici i rezultira zadovoljstvom naših kupaca i zaista velikom bazom onih koji su nam ukazali povjerenje.

AKM3

To je prvi specijalizirani shop u kojem je moguće pronaći nekoliko stotina najrazličitijih vrsta pića, sireva, namaza najrazličitijih okusa kao i poklon boxova. Pozivam sve naše klijente, stare i nove, sve naše sugrađane, sve one koji dođu u Tuzlu da nas posjete, uvjere se u sve navedeno, i nađu rješenje za vjećitu dilemu, šta i kako za poklon. AKM shop će biti sjajno mjesto za sve posebne prilike ali i specijalizirane poklone za vama drage osobe. Čekamo vas na dobro poznatoj adresi Kraljice Katarine 8 na Slatini u Tuzli, kao i do sada. Dobro nam došli", poručila je Vildana Kovačević vlasnica firme "AKM Logistika" Tuzla i idejni tvorac jednog novog, ukusnog, modernog kutka koji Tuzli već dugo nedostaje...

AKM4