logo tekst 6     


- Nastavak pružanja kvalitetnih usluga svojim članicama -

Beograd 2024 Turizam


Pozivamo privrednike, firme članice Komore, da se predstavite na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu, koji će se održati od 22. do 25. februara 2024. godine.
Beogradski sajam turizma je najveća turistička manifestacija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Skoro 40 godina ispunjava svjetske poslovne standarde, stvarajući partnerstva sa izlagačima i privlačeći sve veći broj posjetilaca svake godine. U februaru sa Sajmom turizma tradicionalno kreće talas nove energije. A kroz putovanja, uspostavljanja kontakata i umrežavanja učesnika, trasiraće se pravac ostvarivanja još boljih poslovnih rezultata. Posjetioce očekuje veliki broj popularnih svjetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori.
Turističke destinacije sa svojim atrakcijama, proizvodima, smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima imaju priliku da svoju ponudu predstave ne samo turistima iz Srbije, već iz cijelog regiona, koji postaje sve emitivnije tržište.
Ovaj najposjećeniji sajam turizma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti sa preko 350 održanih zakazanih sastanaka na posljednjem okupljanju čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ od 22. do 25. februara 2024. godine u halama 1, 1a i 4 ovogodišnji 45. Međunarodni sajam turizma biće veliki turistički praznik, susret kultura svijeta na kome će se u nezaboravnoj atmosferi promovisati nove destinacije, first minute ponude, domaće i inostrane turističke regije i atrakcije.
U istom terminu u hali 2 će se održati 19. Međunarodni sajam ugostiteljske opreme HORECA

Kantonalna privredna komora Tuzla je i na 44. sajmu turizma u Beogradu bila prisutna sa zajedničkom izložbenom postavkom pod nazivom Privreda TK.
Izlagalo je više od 20 firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla i predstavili smo njihove proizvode i usluge.
Pozivamo naše članice i one koji žele pristupiti u članstvo Kantonalne privredne komore Tuzla, da nam se jave do 16. februara sa informacijom da li ćete fizički prisustvovati na sajmu ili ćete nam dostaviti vaše propagandne materijale i video materijal za prezentovanje i emitovanje na zajedničkoj postavci "Privrede TK" na 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu.

Kontakt osoba: Dino Kalesić, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: 035/369-562, mob: 061/164-311.